Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Små historier fra vores klubarrangementer i de sidste måneder.

Små historier fra vores klubarrangementer i løbet af de sidste måneder.

 

Vi har haft en weekend til sandskulpturudstilling i Søndervig i september måned. Det regnede så meget at vi måtte ”svømme” rundt for at se udstillingen. Det var generelt en kold og våd tur. Vi boede på Esbjerg vandrehjem og det kan varmt anbefales. De har en pragtfuld og lækker morgenbuffet.

I Søndervig spiste vi frokost på en lille restaurant (italiensk), hvor vi kunne vælge mellem flere forskellige lasagneretter. På vej fra Søndervig og til Esbjerg var vi ude og gå langs kysten. Det var en forfriskende gåtur, og vi fik set havet vise tænder.

 

Loa fortæller:

Efter stormen i oktober skulle vi til galleri Korsbjerg og male en aften. Os der kom fra Kolding med toget kunne komme til Fredericia og videre derfra til Middelfart. Toget gik meget uregelmæssigt, så da vi kom til Middelfart spurgte vi til hvornår toget kørte tilbage til Kolding. Vi fik at vide, at hvis vi skulle til Kolding i aften, så skulle vi tage næste tog hjem. (Vi var lige kommet til Middelfart) Toget kørte til Kolding omkring kl. 19.00. Vi valgte at tage på Galleriet og hygge os med at male billeder og hvor Louise underviste os i kunsten at male. Erik Lindberg kom på besøg i galleriet, og vi fik ham til at bedømme vores billeder. Det var rigtig stort at få lov og hilse på ham og snakke med ham.

Der har været en wellness aften hvor der var mulighed for at prøve doktorfisk, hot stone massage, ansigtsmaske, alm. massage, akupunktur. Greven skreg som en kvinde da han kom ind til doktorfiskene. Det var en meget succesfuld aften hvor vi bare hyggede og nød at blive forkælet.

 

Op til jul havde vi besøg af en professionel blomsterdekoratør som lavede dekorationer sammen med os. De var mægtig flotte og alle synes det var en god aften (bare der ikke var så meget at rydde op bagefter).

Den første aften efter nytår hvor vi var samlet holdt vi nytårskur lige som de gør i Kongehuset. Vi havde fine hatte på og drak Champagne (musserende rosé vin) og vi ønskede hinanden godt nytår.

 

En lille joke fra Jonas og Simon:

Hvad er det der har fire ben og er menneskets bedste ven?

Svar: En sofa

Hvis ikke man bruger sofaen, så får den angst.

 

Lidt billeder...Smile

julen2013 001 julen2013 002

julen2013 003 julen2013 004

julen2013 005

 

Tina, Anja, Julie, Jonas, Simon, Greven, Loa,  Flemming  Kenneth og mange flere.