Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Hvad har vi lavet i år...

I det sidste halve årstid har vi haft fokus på vores kost - og hvad maden gør ved vores krop. .

Vi har haft besøg af en kostkonsulent, Frede Breuner, der fortalte om kost og motion.

Han fortalte det på en sjov og uhøjtidelig måde, hvad colaer (kloakrens), slik (gift) og McDonalds-mad (hundeæde) gør ved os. Frede Breuner var på samme tid sjov og helt nede på jorden, så det var til at forstå. Vi fik mange grineflip, og vi kan varmt anbefale ham. Vi har fremover planer om at lave enkle sunde retter i klubben og få hver især vores egen lille opskriftsmappe.

En aften var der zumba på programmet, det var lidt kedeligt og svært.Det var sjovere, da vi fik kropsmassage af Vera og fodmassage af Maretha.

Helge Myrup har også været for at fortælle om "sex og samliv". I to til tre timer sad vi og blev klogere på alt det der kunne være svært og som ikke på noget tidspunkt var kedeligt. Èn sagde: "sådan nogen foredrag vil vi gerne have flere af ". Èn anden af drengene sagde (med et skævt smil): "Det var meget spændende at høre om, hvordan vi skal opføre os overfor pigerne".

Galleri Korsbjerg i Røjle åbnede dørene for os en aften, hvor vi bl.a. selv fik lov til at male billeder. Der blev malet fine billeder. Jesper: "Jeg kan godt lide at tegne. Jeg malede en fodbold spiller og det blev rigtig godt". Vi kommer gerne på galleriet igen.

Så har vi haft en drenge-og pigeaften, hvor pigerne blev i klubben og fik ansigtsbehandling og manicure, mens drengene gik på cafe og fik sig en øl, alt i mens de nedskrev ønsker på kommende aktiviteter i klubben.

Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!
Click image to open!

Gode sommerhilsner fra

Bladudvalget (Jesper G., Jesper, Flemming, Maretha og Loa)