Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Foredrag om Kost og motion

Vi har den 8. februar haft foredrag med Frede Breuner fra Aarhus. Han fortalte om sund kost og motion. Frede har en sjov og humoristisk måde at fange de unges opmærksomhed på. Han taler et sprog som de meget godt forstår.

Der var ca. 25 unge til foredraget, og der blev stillet mange spørgsmål både under foredraget men også bagefter. Der var mulighed for at få målt sit blodtryk for at se, om man var i risikogruppen for at være for tyk og dermed have brug for at spise sundt og dyrke motion. 

Frede inddrog også de unge i foredraget med bl.a. at lave en burger og vise dem hvor meget fedt de får på en dag når de spiser usundt. Loa prøvesmagte burgeren, og hun syntes bestemt ikke den smagte godt.

Frede fortalte også om  Cola, også kaldet (kloakrens) om hvor meget sukker der er i, og om burgere  og hvor meget fedt de indeholder. De unge var meget interesserede i foredraget og syntes det var sjovt, samtidig med, at de syntes det var ulækkert .

Det var en meget inspirerende aften for os alle.